Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Monday, May 20, 2013

Sumbat B.A.B.I.

Ingatan TEGAS giler dah diberi. Amaran Keras dah berlori-lori sejak 2009 lagi. Kini semua suratcara pertuduhan, bahan bukti lisan-bertulis-bergambar-berwarna sudah siap siaga.

Daripada BERSIH 1.0 ke 2.0 hingga BERSIH 3.0, Himpunan Haram selepas 5 Mei 2013 hingga 5 Jun 2013, Anwar Ibrahim tidak akan berhenti.

Malaysia Spring ialah rancangan penuh strategi, sepeti yang didedahkan oleh YM Tunku Aziz.

Keldai DAP dipanggil di pentas-pentas DAP seluruh Malaysia antaranya Tamrin Ghafar. Andai diturut dan patuh Artikel 149 Perlembagaan Persekutuan, maka kumpulan ini sudah HALAL dikenakan hukum kerana ingkar Artikel 149 1(a), (b), (c), (d), (e), (f).

Selagi tiada USAHA PENUH INTEGRITI dijalankan oleh PDRM dan Jabatan Peguam Negara, Malaysia akan jahanam, hancur binasa.

Matlamat utama DAP ialah menjadikan ideologi Komunis yang menjarah Bumi Melayu sejak 1927 sebagai fahaman HALAL rakyat Malaysia pada 2027. Pilihanraya seterusnya 2018, 2023, 2028.

Selangor masih menjadi KUBUR BN. Sasaran seterusnya Negeri Sembilan dan Melaka dengan syarat Gelang Patah menjadi Pusat Kajian Strategik DAP selepas ini. Kolej ERA di Jalan Bukit Kajang akan ditutup pusat RnD mereka.

Ubat paling mujarab kepada semua skandal songsang ideologi rakyat ialah TUTUH B.A.B.I.

5 comments:

 1. ISI MINYAK DI PETRONAS SAJA

  ReplyDelete

 2. Sdra Paneh Miang, ungkapan B...I yang sdra gunakan, cukup menggambarkan hati budi sdra bukan hati budi seorang Muslim dan Melayu tulin..

  Inilah gambaran orang2 yang rendah akhlak yang bertindak mengikut hawa nafsu dan kehendak syaitan yang terkutuk..

  Berulangkali sdra mengatakan sdra berjuang untuk Islam dan Melayu.. Tapi, ini bukanlah akhlak sejati seorang Islam dan Melayu. Sdra hanya bertopengkan Islam dan Melayu demi mencapai matlamat nafsu dunia sdra..

  Sudahlah. Bertaubatlah. Bertaubatlah.. Bertaubatlah..

  ReplyDelete

 3. Beso e, kato oghang tuo2 dulu,tinggi rondah nilai sorang2 tu, ikut apo jonih kato2 nang digunakannyo..

  Kok selalu bonar diulang2 satu2 kato tu, itulah nilai sobonar oghang tu..

  Den pun malu nak sobut apo nang disobut tu..

  ReplyDelete
 4. Omak ayah eee dah ngaja gitu. Capolah omak/ayah eee.

  ReplyDelete
 5. Ungkapan BABI sungguh kasar menggambarkan rendahnya pendidikan dan pengetahuan dan maruah sasaorang dan yang menyedihkan ianya orang islam dari keturunan melayu hampeh..

  .Berjayalah UMNO membodohkan ,menggelapkan,memutarbelitkan ,merabunkan orang melayu tetapi ingatlah keadaan ini tak bertahan lama kerana yang bathil tu akan hilang didunia.Di Australia one nation party dipimpin olih Pauline Hensen memperjuangkan Australia untuk orang putih dah padam sementara diEngland pula National Front diketuai olih Enoch Powell memperjuangkan England untuk orang putih juga gagal dan padam sungguhpun dua2 negara ini majoritinya orang putih.DiMalaysia ini UMNO memperjuangkan untuk melayu telah mula retak apabila ahli umno dah hijrah kePAS ,PKR ,DAP .Jadinya days are numbered jika tak berubah.UMNO tahu benar masaalahnya tetapi nak ubah orang tua adalah hampir mustahil kerana semuanya dah jadi darah daging terun menurun.Orang dah tak yakin apa yang dikatakan orang dah tak bolih terima kerana rakyat tahu segala penyelewengan,penipuan ,pengsonglapan penindasan dll yang dilakukan umno sudah diketahui umum.Pemimpin yang tinggal dalam umno adalah yang dah tak laku ,yang bermasaalah ,yang banyak skendal jadinya jangan cuba nak gertak ,ugut rakyat kerana tahu ada udang besar sebalik batu setiap tindakan yang umno buat...

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive