Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Saturday, May 18, 2013

Yang Hak tetap Hak

Bekas Hakim Mahkamah Rayuan, Dato' Md Nor jelas dalam kenyataan dan bicarawaranya bahawa Melayu mesti berfikir lebih proaktif dalam menentukan halatuju Melayu tersebut, sesuai dengan Perlembagaan Persekutuan.

Orang Cina bersandarkan risalah sulit DAP telah kuasai ekonomi, walaupun populasi mereka hanya 23% daripada rakyat Malaysia. Kini objektif Cina DAP ialah kuasai KUASA POLITIK, supaya boleh HALAL kuasa menguasai Bumi Melayu. Ini Agenda Komunisme mereka, yang tidak disyarah dengan BAIK kepada rakyat Malaysia yang terkandung seramai 70% Melayu, 23% Cina, 7% India.

Ingatlah bahawa Hak tetap Hak, hak 70% Melayu dalam Bumi Melayu masih belum LUNAS dan TUNAI. Kek DEB 30% pun, masih 18% siap. Ini Kek EKONOMI yang diasaskan pada 1970, selepas peristiwa 13 Mei 1969.

Pkr dan DAP amat CEMAS bilamana kumpulan Veteran Hakim-Hakim Melayu dan Kaum-kaum Lain yang faham tentang Asal-Usul Tanahair ini, MULA BERSUARA DAN GEGAK GEMPITA.

Tiada seorang HAKIM pun baik Melayu-Cina-India yang bersetuju dengan DAP-Pkr-Pas. Inilah maknanya fahaman Ahlul Sunnah Wal Jamaah dihayati dan diamati oleh mereka. Sumpah jawatan mereka atas perkenan DYMM Yang Di Pertuan Agong juo.

Paneh Miang tanpa cemas-rimas-gundah, PENUH YAKIN-TAWADDUK-BESAR DIRI kerana Allah jua bahawa Dato' Md Nor, bekas Hakim Mahkamah Rayuan ini benar lagi membenarkan. Yang Hak Tetap Hak.

1 comment:

  1. perghhh hebat,semangat aye membacanya artikel yg bernada keras.Like

    ReplyDelete

Blog Archive