Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Monday, April 15, 2013

13 sebab Orang Melayu UNDI BN

Orang Melayu yang faham agama, bangsa dan survival tanahairnya akan taat setia kepada payung Utama negara iaitu Raja Melayu dan Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu, maka, UNDI Melayu berasaskan;

1. Sayang kepada Tanahair

2. Sayang kepada Organisasi Melayu berfahaman Sunni.

3. Sayang kepada Perlembagaan Persekutuan khasnya Perkara 3, Agama Islam agama bagi persekutuan. ps: DAP nak ubah supaya Kristian menjadi Agama rasmi, dan batalkan Agama Islam.

4. Sayang kepada silaturrahim sesama Islam sebagai jambatan ke akhirat. ps: PAS sudah buat Agama baru iaitu orang UMNO sembahyang tak ada pahala, UMNO bina masjid bukan sebab Islam (sebab duit-kata Nik Aziz)...banyak lagi, terlalu NEGATIF, Pak Sedaro bolayan

5. Tidak mahu manusia biseksual, main bontot dan apam (depan belakang sama rasa, sama aja) menjadi Perdana Menteri. Anwar Ibrahim terbukti seorang biseksual, Wan Azizah sudah tak boleh nafikan lagi, begitu juga Nurul Izzah dan anak lelaki mereka yang kini berada di Australia.

6. Tidak mahu ideologi Komunis melalui BERSIH menjadi kiblat pemerintahan. Bukti-bukti komunisme dalam parti politik amat jelas. Parti parasit utama membawa Agenda dan Falsafah Pengurusan Komunis ialah DAP.

7. Tidak mahu melihat anak cucu Melayu "lupa sejarah bangsanya", dek tangan-tangan Freemason dan Iluminiti merasuk melalui Parti Keadilan Rakyat, di bawah de facto bisexsual Anwar Ibrahim.

8. Tidak mahu melihat kuasa keterlaluan menjadi kiblat bangsa. Rukun Iman Syiah ke-6 ialah kuasa. Inilah yang menjadi kiblat Parti Ajaran Sesat (PAS pimpinan Abdul Hadi Awang). Mursyidul Am PAS, Nik Aziz sudah membuka gelanggang kepada Zionis memasuki negara, melalui kenyataan-kenyataan penuh Syiah dan Khawarijnya.

9. Sayang kepada anak-cucu-cicit-piut, merupakan sentimen utama orang Melayu undi BN.

10. Sayang kepada kedaulatan tanahair, tidak sanggup khianati Wa'ad Bangsa dengan Rajanya, menerima hakikat bahawa Bani Malayuwiyah, faham kebenaran bahawa keluarga Ahlul Bait merupakan pemimpin de facto kepada Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu.

11. Sayang kepada keamanan dan kepercayaan Cina dan Keling kepada umat Melayu. Melayu kuat, Cina-Keling turut sama kuat. Melayu hancur, Cina-Keling terus lingkup jahanam.

12. Sayang kepada Jihad Ekonomi, Jihad Politik, Jihad Ilmu dan Jihad Sosial yang mesti digerakkan oleh Melayu fundamentalis. Melayu plural dan liberal bukan pilihan umat.

13. Sayang kepada Tanah Melayu, Bumi Melayu ini. Sudah tiada lagi, tanah yang dinamakan sebagai Melayu, inilah Malaysia. Mengurus undi BN kepada BN amat penting untuk orang Melayu. Orang Melayu sedar, bahawa Cina dan Keling akan sokong BN, jika Melayu bersatu atas paksi Malaysia.

4 comments:

 1. 1 sebab melayu tolak umno-BN; berpolitik kelucahan terlampau

  ReplyDelete
 2. Mat Hasan tukar watikah calon2 UMNO N9. Sonyap2 calon2 team Mat Hasan tolah di panggil potang ni.

  Marilah kito ruyupkan BN N9 PRU 13 ni

  ReplyDelete
 3. Rakyat semakin tak percayo UMNO &BN. Bacolah ini...

  http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/18365-kajian-rakyat-tidak-percaya-video-kaitkan-anwar

  ReplyDelete
 4. Saya dah pun undi BN. BN pasti dapat lebih 2/3.

  ReplyDelete

Surah Al-Baqarah, Ayat 120

"Bukan orang Yahudi, ataupun Nasrani yang akan menerimamu, melainkan jika kamu mengikut agama mereka. Katakan,"Hanya petunjuk Allah sahaja yang benar" Jika kamu menyetujui kehendak mereka, setelah kamu menerima ilmu pengetahuan, kamu akan dapati tidak ada satu perjanjian ataupun penyokong dapat menolongmu dari Allah."

Surah Al-Baqarah, Ayat 216

"Kamu diwajibkan berperang (untuk menentang pencerobohan) sedang peperangan itu ialah perkara yang kamu benci; dan boleh jadi kamu benci kepada sesuatu padahal ia baik bagi kamu, dan boleh jadi kamu suka kepada sesuatu padahal ia buruk bagi kamu. Dan (ingatlah), Allah jualah Yang mengetahui (semuanya itu), sedang kamu tidak mengetahuinya."

Surah Al-Imran, Ayat 28

"Janganlah orang-orang yang beriman mengambil orang- orang kafir menjadi teman rapat dengan meninggalkan orang-orang yang beriman. Dan sesiapa yang melakukan (larangan) yang demikian maka tiadalah ia (mendapat perlindungan) dari Allah dalam sesuatu apapun, kecuali kamu hendak menjaga diri daripada sesuatu bahaya yang ditakuti dari pihak mereka (yang kafir itu). Dan Allah perintahkan supaya kamu beringat-ingat terhadap kekuasaan diriNya (menyeksa kamu). Dan kepada Allah jualah tempat kembali."

Surah Al-An'aam, Ayat 67

"Tiap-tiap khabar berita mempunyai masa yang menentukannya (yang membuktikan benarnya atau dustanya); dan kamu akan mengetahuinya."

Surah Ar-Ra'd, Ayat 11

"Bagi tiap-tiap seorang ada malaikat penjaganya silih berganti dari hadapannya dan dari belakangnya, yang mengawas dan menjaganya (dari sesuatu bahaya) dengan perintah Allah. Sesungguhnya Allah tidak mengubah apa yang ada pada sesuatu kaum sehingga mereka mengubah apa yang ada pada diri mereka sendiri. Dan apabila Allah menghendaki untuk menimpakan kepada sesuatu kaum bala bencana (disebabkan kesalahan mereka sendiri), maka tiada sesiapapun yang dapat menolak atau menahan apa yang ditetapkanNya itu, dan tidak ada sesiapapun yang dapat menolong dan melindungi mereka selain daripadaNya."

Blog Archive