Feel free to email us at panehmiang@ymail.com.

Monday, April 29, 2013

Koleksi Mengarut Nik Aziz

7 comments:

  1. Fakta di atas akan di akui karut jika pas dapat dibenam dlm pru13 ini.

    Jika pas terus menang2 fakta yg dikata karut itu akan jadi fakta hikmat.

    ReplyDelete
  2. Bangang orang2 sahak ngan sharul ehsan ni. Masuk blog ni dok promote calon memasing. Kalah bn ni sok togah dek org umno, bukan sobab pembangkang yg bangang tu.

    ReplyDelete
  3. Nik Aziz ni dinasour tua yg masih bertaring tapi orang dah tak takut dah.

    ReplyDelete
  4. TM hanya islam pada nama...hudud hukum Allah...bkn ciptaan manusia..bkn tuan guru nik aziz yg suruh atau memandai soh laksanakan....renung2 kan lah...manusia akhir zaman...mempersendakan alim ulama'...astaghsfitullah...

    ReplyDelete
  5. Anonymous has left a new comment on your post "INI KALI LAH? What if UMNO cheats?":


    Hanya 4 hari lagi kita akan bersama-sama menitiskan air mata kemenangan dan melaungkan jeritan MERDEKA setelah kita dibebaskan dari cengkaman KUKU BESI berlapis MADU dari pemerintahan UMNO

    Kita akan bersama-sama mengecapi kejayaan setelah begitu lama berhadapan musuh yang menjadikan RAKYAT nya sendiri sebagai korban ...

    Hanya 4 hari lagi kita akan dapat menyaksikan kemuraman dan perasaaan duka nestapa pemimpin UMNO yang sudah sekian lama menipu RAKYAT ... ramai pemimpin UMNO akan jatuh bangkrap setelah begitu banyak BANK yang DIPEGANG UMNO mengejar mereka menunutut HUTANG LAPOK yang tidak pernah berbayar - tapi pertama kita kena mintak PAKATAN menganti kesemua Lembaga Pengarah kroni UMNO dan menukar Pegwai Eksekutif berdarah UMNO di MAYBANK, CIMB, BANK SIMPANAN NASIONAL, AFFIN BANK,.... dan setelah itu memberikan perintah mengutip semua hutang dari PEMIMPIN UMNO yang sudah sekian lama menjadikan BANK-BANK ini sebagai LUBOK MEMAS buat mereka ....

    Begitu juga di TABUNG HAJI, di PNB, di KWSP supaya rakyat kemabli dapat menikmati pulangan pelabiran yang wajar dari begitu banyak wang rakyat yang sudah di SONGLAP UMNO ....


    Kita akan dapatkan balik PINJAMAN KERAJAAN kepada Sharizat and FAMILY setelah mengSONGLAP duit RAKYAT untuk bela LEMBU di KONDO ....

    Kita akan dapat balik wang PKFZ dari Ling Liong SIK ....dan segala kekayaan RAKYAT yang telah lama diSONGLAP UMNO ....

    Kita harus penjarakan semua pemimpin UMNO / BN Sabah dan SARAWAK yang jelas mencuri wang rakyat disiang hari ...

    Dan kita akan memberikan kemenangan kepada WARGA FELDA dari kejahatan dan tangan-tangan RAKUS Isa Samad ...

    4 Hari lagi kita akan dapatkankembali wang KITA yang sudah sekian lama dihamburkan oleh ROSMAH MANSOR dan KELUARGA NAJIB ....

    Mudah-mudahan dalam 4 hari lagi ... MAHATHIR akan mengembalikan kesemua kekekayaan yang diHAK MILIKAN UMNO buat kelaurga nya ....

    Ya 4 hari lagi ...

    ReplyDelete
  6. Anon 2:23...Angan2 org munafik seperti ko tak akan kesampaian malah akan mendapat kerugian sepanjang masa sampai ke tua ....hahaha.

    ReplyDelete
  7. Ahakk...ahak... Mari kita sama sama memunafikkan sesama kita.. In d end umno, bn, pas, pkr sume sama je.. The evil that we know and the evil that we dont know... Ahakk...ahak... Masing masing mengaku hebat n berjuang dijalan Allah... Ko kafir, semua kafir... Ko liwat, ko bunuh org, ko kongkek org lain...... Ahakk..ahakk... Sapa le agaknya yg betul ek??

    ReplyDelete

Blog Archive